Menu

Website bouwen

Je wilt een website laten maken? DBD Consultancy ontwerpt, bouwt en onderhoudt websites voor particulieren en bedrijven. Wij maken een professionele website die past bij jouw huisstijl & bedrijf en die je doelgroep aanspreekt. Dit doen we samen met jou.

Jouw wensen centraal

We inventariseren je wensen en vertalen ze in een gebruiksvriendelijke, mooi vormgegeven website. Daarbij luisteren we goed naar wat jij wilt, om zo een goed beeld te krijgen van wat jij voor ogen hebt. Aan de hand van jouw wensen en huisstijl worden er altijd meerdere ontwerpen gemaakt, die ook naderhand nog bij te schaven zijn. En nadat het ontwerp is gekozen kun je meekijken met de verdere bouw. Ook in die fase overleggen we steeds met jou.


Je website zelf onderhouden

Als de website klaar is, kun je deze -als je het zelf wilt- zelf beheren via het content management system. Deze is zeer gebruiksvriendelijk en Nederlandstalig, dus je hebt geen extra programma's of extra kennis nodig. De wijzigingen voer je door op het moment dat het jou het beste past.

Als je je website niet zelf wilt updaten, kunnen wij het voor je doen. Wij hebben zeer betaalbare abonnementen, zodat je precies weet waar je aan toe bent, zonder torenhoge rekeningen.


Een website moet wel gevonden worden...

Jouw website wordt zoekmachinevriendelijk gebouwd. Wat heb je aan een prachtige website als deze niet gevonden wordt? Je website is dus standaard in de basis al geoptimaliseerd om goed gevonden te kunnen worden in Google. Dit kun je zelf verder uitbouwen of laten doen. Het succes van je bedrijf op internet start met een professionele website die goed gevonden wordt. Wij helpen je hierbij graag.


Waarom door DBD Consultancy je website laten maken?

  • DBD Consultancy bouwt mooie websites die ook technisch goed in elkaar zitten.
  • Jouw wensen staan centraal bij het maken van jouw website
  • Je website wordt zoekmachinevriendelijk gebouwd
  • Je kunt je website zelf beheren in bijvoorbeeld Joomla of WordPress
  • Alle websites zijn getest in de meest gebruikte browsers
  • Wij leveren je website tegen lage kosten
  • Je bent verzekerd van een goede service

Wat kost een website laten maken?

Als je een website wilt laten maken, wil je natuurlijk weten wat jouw website gaat kosten.Wij bieden verschillende abonnementen aan, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wil je geen abonnement; vraag een offerte aan. Of je nu een nieuwe website, een websiterenovatie of een webshop wilt, je kunt bij ons altijd terecht!

DBD Consultancy

Tappersweg 77

2031 ET  Haarlem

Nederland

023-20 5 20 37

Log In or Register